Vacancies

Vrachtwagenchauffeur

Activity
Energy Logistics
Location
Den Helder


Als vrachtwagenchauffeur rijd je offshore materialen van de ene vestiging naar de andere vestiging met name binnen Den Helder. Dit moet binnen een strakke planning gebeuren. In alle gevallen is veiligheid een belangrijk aandachtspunt van de vrachtwagenchauffeur. Je dient voorschriften en procedures op het gebied van veiligheid, kwaliteit, ARBO en milieu na te leven.
Je houdt toezicht bij het laden en lossen en voert controle uit op het aanwezig zijn van de juiste documenten en  vereiste vergunningen in geval van uitzonderlijk vervoer. Daarnaast houdt je verschillende registraties bij. Hierbij kun je denken aan de rit registraties, de registratie van de te vervoeren materialen en de registratie ten behoeve van de vervoerswetgeving.
Tevens draag je zorg voor de kenmerking/etikettering in geval van het vervoer van gevaarlijke stoffen. Indien nodig verricht je onderhouds- of reparatiewerkzaamheden aan de wagen en zorg je voor een opgeruimd en schoon voertuig en juist gebruik van de door jouw gebruikte bedrijfsmiddelen. De werkzaamheden vinden in principe plaats gedurende dag(eventueel in combinatie met een consignatierooster)

Functie-eisen

  • ADR chauffeurs certificaat + code 95;
  • Rijbewijs C/E;
  • LBO opleiding;
  • VCA basis;
  • 1-3 jaar ervaring, bij voorkeur opgedaan in de energie industrie;
  • Ervaring met eisen gesteld aan transport.

Bedrijfsprofiel

Peterson is marktleider en logistiek partner van een aantal toonaangevende oliemaatschappijen, onderaannemers en leveranciers actief op de Noordzee. Vanaf onze moderne bases in Den Helder, IJmuiden, Aberdeen, Great Yarmouth, Heysham en Lerwick opereren wij, op basis van een uniek concept, met een vloot van bevoorradingsschepen.
Peterson biedt uitdagend werk in verschillende vakgebieden: Van Heftruckchauffeurs tot aan Business Unit Managers, van Planners tot aan Financials, van starters tot aan ervaren professionals. Peterson biedt u voldoende carrièrekansen. De organisatie is (internationaal) aan het groeien. Bij Peterson krijg je volop de ruimte voor eigen initiatief en is een groot voorstander van persoonlijke ontwikkeling. Zo bieden de secundaire arbeidsvoorwaarden mogelijkheden tot opleiding en biedt Peterson doorgroeimogelijkheden binnen de gehele organisatie. Daarnaast is Peterson een betrouwbare werkgever met betrokken en ambitieuze mensen.

Informatie

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Reageer dan direct via de knop "Solliciteer" om je CV en motivatiebrief toe te voegen.

Sebas de Jong | 0223-685219 | recruitment@onepeterson.com
Apply for this job