Vacancies

Vletterman (Maandag en dinsdag nacht)

Activity
Energy Logistics
Location
Nederland, Den Helder

Functie omschrijving
Voor onze haven in Den Helder, zijn wij per direct op zoek naar een gemotiveerde Vletterman voor in nacht diensten.

Als Vletterman help je met het aanmeren van poolschepen, oftewel: het schip vast- en losmaken aan de kade. Als vletterman neem je de meertrossen aan van het schip en je legt deze over de bolders op de kademuur. Omgekeerd doe je dat bij vertrek van het schip. Tijdens het meren werk je nauw samen met de matroos van het schip. Het kan fysiek behoorlijk zwaar werk zijn, want de trossen van zeeschepen kunnen zwaar wegen.

Functie eisen

De functie betreft op dit moment de maandag en dinsdag nacht.
Na een inwerktraject van een aantal dagen kun je tijdens deze nachten worden opgeroepen om één of meerdere schepen aan te meren, hier krijg je naast je gewerkte uren een consignatievergoeding voor.

- Minimaal MBO diploma richting bij voorkeur maritiem;
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
- Rijbewijs B;
- VCA;
- Nautisch inzicht of kennis is zeer gewenst.

Organisatie
Peterson is marktleider en logistiek partner van een aantal toonaangevende oliemaatschappijen, onderaannemers en leveranciers actief op de Noordzee. Vanaf onze moderne bases in Den Helder, IJmuiden, Aberdeen, Great Yarmouth, Heysham en Lerwick opereren wij, op basis van een uniek concept, met een vloot van bevoorradingsschepen.
Peterson biedt uitdagend werk in verschillende vakgebieden: Van Heftruckchauffeurs tot aan Business Unit Managers, van Planners tot aan Financials, van starters tot aan ervaren professionals. Peterson biedt u voldoende carriërekansen. De organisatie is (internationaal) aan het groeien. Bij Peterson krijg je volop de ruimte voor eigen initiatief en is een groot voorstander van persoonlijke ontwikkeling. Zo bieden de secundaire arbeidsvoorwaarden mogelijkheden tot opleiding en biedt Peterson doorgroeimogelijkheden binnen de gehele organisatie. Daarnaast is Peterson een betrouwbare werkgever met betrokken en ambitieuze mensen.

 

Rianne de Wit | +31223-685119 | rdewit@onepeterson.com
Apply for this job