Vacancies

Logistiek Planner

Activity
Energy Logistics
Location
Den Helder
Voor onze locatie in Den Helder zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Logistics planner. De Logistics Planner is verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van planningswerkzaamheden alsmede voor de dagelijkse planning van goederentransport van en naar 150 offshore locaties in de Nederlandse (en delen van de Britse en Deense) sector. Je zorgt daarbij voor een optimale capaciteitsplanning en routeplanning van de beschikbare vloot. Je draagt tevens zorg voor de administratieve verwerking van transport bestellingen van 9 verschillende operators en je communiceert dagelijks o.a. met opdrachtgevers, de scheepsbemanning en met onze operators.

Functie Eisen
Voor deze dynamische functie zijn wij dan ook op zoek naar een flexibele en stressbestendige kandidaat met:

  • Minimaal twee jaar ervaring in een soort gelijke functie of relevante werk ervaring op het gebied van transportplanning. 
  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en/of een afgerond MBO diploma op niveau 4, bij voorkeur in de richting van logistiek.

    Organisatie
    Peterson is marktleider en logistiek partner van een aantal toonaangevende oliemaatschappijen, onderaannemers en leveranciers actief op de Noordzee. Vanaf onze moderne bases in Den Helder, IJmuiden, Aberdeen, Great Yarmouth, Heysham en Lerwick opereren wij, op basis van een uniek concept, met een vloot van bevoorradingsschepen.
    Peterson biedt uitdagend werk in verschillende vakgebieden: Van Heftruckchauffeurs tot aan Business Unit Managers, van Planners tot aan Financials, van starters tot aan ervaren professionals. Peterson biedt u voldoende carriërekansen. De organisatie is (internationaal) aan het groeien. Bij Peterson krijg je volop de ruimte voor eigen initiatief en is een groot voorstander van persoonlijke ontwikkeling. Zo bieden de secundaire arbeidsvoorwaarden mogelijkheden tot opleiding en biedt Peterson doorgroeimogelijkheden binnen de gehele organisatie. Daarnaast is Peterson een betrouwbare werkgever met betrokken en ambitieuze mensen.
Esmaralda Mandemaker-Naalden | 0223685117 | recruitment@onepeterson.com
Apply for this job