Vacancies

Coordinator Pest Control

Activity
Projects & Solutions
Location
Netherlands

Ben jij een ondernemende ongediertebestrijder die op zoek is naar een uitdaging om binnen een grotere groep van bedrijven zelfstandig de activiteiten in pest control te gaan uitbouwen? Dan zoeken wij jou!

Peterson Pest Control is momenteel op zoek naar een breed inzetbare nieuwe collega met ervaring binnen de ongediertebestrijding. Hij of zij is bij voorkeur in het bezit van de opleiding tot bestrijdingstechnicus plaagdieren en brengt meerdere jaren ervaring in de uitvoer met zich mee. Daarnaast heeft hij of zij ervaring op het gebied van planning, klantcontact en leidinggeven (of ambitie). Om zo invulling te gaan geven aan onze plannen om onze diensten binnen de ongediertebestrijding verder uit te bouwen. Ook is ervaring met rapportage, klantenwerving  en kennis van kwaliteitssystemen een grote meerwaarde.

We zoeken iemand die:

 • de ambitie heeft om zelfstandig maar toch binnen onze  groep van bedrijven ongediertebestrijding verder op –en uit te bouwen (Peterson & Control Union);
 • naast het trekken van de kar, niet schroomt om zelf op locatie plaagdierbestrijding en algemene kwaliteitscontrole werkzaamheden, volgens de geldende eisen uit het kwaliteitshandboek en de verdere voorschriften, uit te voeren;
 • gegevens nauwkeurig monitort en rapporteert;
 • klanten kan aantrekken, vasthouden en bedienen. Aantoonbare ervaring is een pre;
 • aanvullende instructies vraagt, maar ook geeft bij onduidelijkheden;
 • voorstellen doet voor de verbetering van de werkzaamheden;
 • bereid is - en interesse heeft- om gevarieerde werkzaamheden uit te voeren en/of uit te werken welke binnen de verschillende afdelingen van de organisatie vallen (hygiënecontrole, kwaliteitscontrole op goederen, monsternames).

Functie eisen

 • ervaring in een coordinerende en plannende functie;
 • bij voorkeur in het bezit van het diploma Gekwalificeerd Bestrijdingstechnicus incl. IPM Rattenbeheersing, direct inzetbaar;
 • HBO+ werk- en denk- niveau;
 • werkervaring in de ongediertebestrijding ;
 • tenminste een sterke ambitie voor een leidinggevende functie heeft, of eventueel al enkele jaren in zo’n functie heeft gewerkt;
 • vloeiend in de Nederlandse taal, Engels is een pre;
 • in het bezit van Rijbewijs B, optioneel E.

Momenteel als zelfstandig ondernemer werkzaam binnen de ongediertebestrijding?
Peterson Pest Control is bereid om mee te denken hoe middels een vergoeding een eventueel klantenbestand en/of bedrijfsauto kan worden overgenomen welke als start kan dienen voor verdere uitbreiding.

Organisatie

Peterson & Control Union is een internationale dienstverlener in o.a de scheepvaart, transport sector en de voeder- en voedselketen. Onze groep houdt zich wereldwijd bezig met o.a. controle tijdens laden/lossen, bevrachting, transport, offshore, inspecties, certificering, analyses in eigen laboratoria en sinds kort met plaagdierbestrijding in de ruimste zin van het woord (op locatie, in lading, etc.). Peterson Pest Control is, binnen onze groep van bedrijven, een nieuwe speler in de ongediertebestrijdingsmarkt. Wij zoeken dan ook een persoon die naast ervaring binnen de ongediertebestrijding ook affiniteit heeft met overige diensten binnen onze groep. Dit betekent wij ook zoeken naar iemand die geïnteresseerd is om, zeker in de beginperiode, ook op andere vlakken werkzaamheden uit te voeren en of diensten op te zetten.
Meer info vind je op de website www.onepeterson.com en www.petersonpestcontrol.nl

Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij volop mogelijkheden voor verdere training en ontwikkeling. Daarnaast bieden wij een ondernemende cultuur waarin initiatief nemen en zelfstanding werken centraal staan. Dit alles in een internationaal bedrijf, waarvan de wortels in Rotterdam liggen, . De ‘Rotterdamse’ en informele werksfeer is dan ook kenmerkend voor Peterson en Control Union.

Locatie Zwolle of Rotterdam; landelijk inzetbaar.

Pest Control team | 010 2823 333 | pestcontrol@onepeterson.com
Apply for this job