Vacancies

Bevrachter

Activity
Commodity Logistics
Location
Rotterdam

Functie omschrijving:

Als bevrachter ben je dagelijks bezig met het coördineren van logistieke projecten. De werkzaamheden houden in; het bevrachten en plannen van binnenvaartschepen, het uitwerken en aanbieden van offertes en het opstellen/ beheren van ladingdocumenten. Tevens ben je verantwoordelijk voor de administratieve afwikkeling van de planning/ bevrachting. In deze functie werk je intensief samen met de collega’s de van verschillende afdelingen en je onderhoudt goede contacten met klanten, bevrachtingskantoren en binnenvaartondernemers.

Functie eisen:

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een gedreven kandidaat met MBO+/ HBO werk- en denkniveau. De geschikte kandidaat heeft affiniteit met de binnenvaart en logistieke processen, een opleiding in de richting van transport- en logistiek is een pré. In deze functie is het belangrijk dat je commercieel, ondernemend en daadkrachtig bent. Je kunt goed in een team werken en je beheerst de Nederlandse, Engelse, Duitse taal in woord en geschrift, de Franse taal is pré.

Overige vaardigheden:

  • Communicatief vaardig;
  • Stressbestendig;
  • Accuraat;
  • Oplossingsgericht;

Organisatie:

Peterson is actief in meer dan zestig landen en met name actief in de logistieke dienstverlening en
inspectie voor de agrarische sector, de energiesector en duurzaamheidsector.
Peterson Binnenvaart verzorgt samen met haar internationale kantoren transport over water, via de West-Europese vaarwegen.

 

Charell Portier | +31 223685116 | cportier@onepeterson.com
Apply for this job